A la carte Restaurant
Vegetarische gerechten
wok met pesto, kerstomaten, parmezaan en pijnboompitten | |
Wok van verse groenten met tagliatelle en geroosterde berloumi Cannelloni van dagverse groenten en tomatensaus Wok met pasta en pesto, kerstomaatjes, parmezaan en pijnboompitten Tomaat mozzarella met basillicum | |
Voorgerechten en Share plates
Soep naar marktaanbod Kaaskroketten Scampi Indisch (kokosmelk en green curry) Gebakken scampi tartaar Bordje dun gesneden Belgische Ganda ham Gepaneerde gambastaartjes met tartaar | |
Visgerechten
Wok met scampi, groenten, tagliatelle en berloumi Gebakken scampi met verse tartaar Gebakken scampi Indische | |
Vleesgerechten
Chateaubriand met warme groenten en lookaardappeltjes | |
Wok van warme groenten, kipfilet en krielaardappelenVol-au-vent met rozemarijn aardappeltjes of friet Rundsteak van wit-blauw rund Balletjes in de tomatensaus Chateaubriand, warme groenten en lookaardappeltjes | |
Reuze vleesspies +/- 450gr p.p. | |
Pepersaus, champignonsaus, béarnaiusesaus, lookboter | |
Salades
Al onze salades worden geserveerd met brood (suppl. frietjes 3,00)
Salade met scampi’s en Italiaanse ham | ||
Salade van ‘t huis (garnalen, scampi, gerookte zalm) | ||
Salade met het fijnste van de kip Salade met Italiaanse ham, mozzarella en | ||
Tomaat mozzarella met pesto |
Voor de jongste onder ons
tot 12 jaar
Kaaskroket (een stuk) | |
Frikandel (twee stuks) | |
Kaaskroketje (twee stuks) | |
Balletjes in tomatensaus | |
Vol o vent | |
Gepaneerde kip stukjes (6 st) | |
Kindersteak | |